Мешканка Рівненщини, яка віддала роботі в школі майже 50 років життя, відзначила 90-ліття

Мешканка села Тучин, ветеран праці Литвинчук Тетяна Миколаївна сьогодні відзначила свій 90-річний ювілей.

Про це повідомили в Гощанській селищній раді.

Тетяна Миколаївна народилася 27 вересня 1934 року в селі Тучин. Вона була єдиною дитиною в сім’ї, яка виховувала її в складні воєнні роки. Дитинство Тетяни пройшло в постійній праці - навчаючись у Тучинській школі, вона допомагала батькам по господарству.

Після закінчення 10 класів Тетяна продовжила свою освіту в Херсонському педагогічному інституті. У 1958 році, отримавши диплом, вона була направлена на роботу в Річицьку восьмирічну школу, де віддала 47 років свого життя, працюючи на благо молодого покоління. Зараз Тетяна Миколаївна — поважний ветеран педагогічної ниви.

Після навчання Тетяна зустріла свого майбутнього чоловіка Олександра, з яким познайомилася в рідному селі. Разом вони виховали двох доньок — Юлію та Людмилу. Одна з доньок зараз мешкає в Києві, інша — в Нововолинську. Попри те, що Тетяна Миколаївна сьогодні живе одна, доньки постійно підтримують зв'язок, піклуються про неї та часто приїжджають у гості.

Радість і натхнення вона отримує від своїх чотирьох онуків і чотирьох правнуків, які дарують їй щастя та любов.

"Вітаємо Вас, Тетяно Миколаївно! Бажаємо міцного здоров'я, тепла від близьких та довгих років життя, сповнених радості та добробуту!", - написали у громаді.

Читайте також