Мешканка Вараша отримала грант і відкрила хімчистку

Катерина Кир’ях із Вараша свого часу зрозуміла, що у її місті відсутня хімчистка і це створює певні незручності для його мешканців. Немає де випрати, а потім випрасувати габаритні речі з текстилю – пуховики, куртки, ковдри, подушки, покривала, штори тощо. Вирішила, що саме вона заповнить цю прогалину і для того, щоб опанувати необхідні знання для створення бізнес-плану, записалася на триденні курси «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес за методологією МОП», що проходили на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ.


– Я виграла мікрогрант у сумі 250 тис. грн. на розвиток власної справи і нині очікую 
на надходження коштів, – розповідає Катерина. – У мене працюватиме два найманих робітники, вже знайшла зручне місце для майбутньої хімчистки. З часом планую створити прийомні пункти в інших населених пунктах Вараського району,  а також надавати послуги з прання постільної білизни та рушників готелям міста, прання військового одягу, спальників, спецодягу. З впевненістю скажу: мій бізнес має перспективу!

Катерина Кир’ях каже, що попрацювавши на триденному тренінгу під керівництвом сертифікованого тренера міжнародного класу Віктора Красовського, зрозуміла – неможливого для людини, яка горить мрією – немає. Немає сумнівів, немає страху. Є впевненість, якщо все правильно спланувати і прорахувати усі ризики – зорі завжди складатимуться прихильно.

Читайте також