Мешканка Вараша отримала мікрогрант та відкрила студію краси

Фото ілюстративне

Підприємиця з Вараша Ольга Кислянка завдяки мікрогранту відкрила студію краси.

Про це розповіли в Рівненському обласному центрі зайнятості.

Підприємиця з Вараша Ольга Кислянка давно мріяла відкрити власну студію краси.

«Я маю 5-річний досвід роботи майстром з нарощення вій, 4-річний досвід бровиста та майстра з ламінування вій. Також вже два роки займаюся перманентним макіяжем, а рік тому пройшла курс по мінітату. За ці роки вже маю базу постійних клієнток, багато з яких стали мені подругами, довіряють мені як майстру. Саме тому я прагну створити власний простір, де буде комфортно всім моїм клієнткам, а також куди захочуть прийти й нові», – зазначає пані Ольга.

Для реалізації своїх амбітних планів дівчина скористалася урядовим проєктом «єРобота» за програмою «Власна справа». Подала онлайн-заявку через додаток «Дія», успішно пройшла співбесіду та захистила бізнес-план у Рівненському облцентрі зайнятості. Згодом Ольга отримала позитивне рішення на отримання мікрогранту від Державного центру зайнятості.

Отримані кошти жінка спрямувала на закупівлю необхідних матеріалів для відкриття студії краси «Lashes», де тепер надає послуги з перманентного макіяжу, мінітату, нарощення й ламінування вій, оформлення брів.

Також Ольга за умовами проєкту вже створила нове робоче місце, яке було укомплектоване за сприяння Вараської філії Рівненського ОЦЗ.

Читайте також