Мешканці Квасилова зможуть оформлювати соціальні допомоги, не їдучи до Рівного

Мешканці селища Квасилів для отримання соціальної допомоги раніше були змушені добиратися до Управління соціального захисту, що знаходиться в Рівному. Відтепер, за ініціативи секретаря Рівненської міської ради Віктора Шакирзяна, усю необхідну соціальну допомогу квасилівчани зможуть отримувати, безпосередньо, на території селища.

Відсьогодні, віддалений прийом соціальними працівниками в Квасилові проводитиметься щотижня.

- Я розумію, наскільки складно людям, наприклад, похилого віку щоразу, щоби оформити допомогу - добиратися в Рівне.  Тому я дав доручення департаменту соціальної політики напрацювати комплексне рішення, аби щотижня соціальні працівники приймали запити людей, допомагали їм у вирішенні соціальних питань. Тим самим, створення умов для подання документів за місцем проживання забезпечить мешканцям Квасилова доступність, оперативність, своєчасність надання послуг соціального характеру. Це дуже допоможе родинам, особливо з маленькими дітьми чи дітьми з інвалідністю, а також громадянам старшого віку. Наше найголовніше завдання - допомагати людям” - наголосив Віктор Шакирзян.

За словами старости Квасилова Віти Кисільової, такі віддалені робочі місця департаментів та управлінь дуже потрібні, адже це про зручність та комфорт мешканців громади.

- Відкриття віддаленого робочого місця з оформлення соціальних допомог було вкрай необхідним для зручності та мобільності отримувачів послуг. Тепер квасилівчани можуть не витрачати час і кошти на дорогу до Рівного, а скористатись  можливістю і подати документи на призначення державних соціальних допомог працівникам Департаменту соціальної політики, які будуть проводити виїзні прийоми громадян щосереди з 9.00 до 12.00 за адресою смт. Квасилів, вул. Б. Хмельницького, 2, кабінет 3 - говорить староста Квасилова Віта Кисільова. - Дякую Віктору Шакирзяну за розуміння потреб квасилічан та сприяння в створенні віддаленого робочого місця для зручності квасилівчан.

Попередній запис на оформлення соціальних допомог у Квасилові здійснюється за телефоном 0671136152

Читайте також