Мешканці Рівненщини сплатили понад 2,6 млрд грн податків

фото ілюстративне

Платники податків Рівненщини сплатили понад 2,6 мільярда гривень податків і зборів. ГУ ДФС у Рівненській області повідомляє, що  за січень – квітень поточного року  від платників податків області, до зведеного бюджету країни, надійшло 2 мільярда 680 млн. грн.  податків і зборів, що на 484 млн. грн. більше, ніж сплачено у відповідному періоді минулого року.

До державного бюджету  надійшло  1125 мільйонів гривень, що на 182 мільйона гривень більше, ніж у минулому році. Відповідно місцеві бюджети отримали  1555 мільйонів гривень,  перевищення минулорічних надходжень  склало 302 мільйона гривень.

 «Своєчасно сплачені податки, це зростання добробуту громадян України. Завдяки співпраці фіскальної служби Рівненської області, органів місцевого самоврядування та платників податків бюджет додатково отримав майже пів мільярда гривень. Нашим пріоритетним завданням і надалі лишається, перш за все, якісне обслуговування платників податків та створення комфортних умов ведення бізнесу в області», - зазначив в. о. начальника  ГУ ДФС у Рівненські області Анатолій Клячук.

ГУ ДФС у Рівненській області

Читайте також