Мешканці Рівненщини зможуть пройти тест із медіаграмотності: передбачені подарунки

Мешканців Рівненщини запрошують пройти тест із медіаграмотності.

Як повідомили у пресслужбі Рівненської ОДА, уже третій рік поспіль у жовтні, напередодні Глобального тижня медіаграмотності, національний проєкт «Фільтр» Міністерства культури та стратегічних комунікацій України організовує всеукраїнський тест із медіаграмотності.

Цьогоріч його можна буде пройти в будь-який зручний для вас час упродовж дня 17 жовтня з 8:30 до 23:59.

Тест складається із 25 питань і 5 тематичних блоків. Після його проходження вам автоматично висвітиться результат. Правильні відповіді опублікують 18 жовтня на сайті "Фільтра".

50 учасників та учасниць, які дадуть найбільшу кількість правильних відповідей за найшвидший час, отримають корисні подарунки від партнерів.

Претендувати на призи можуть лише ті учасники й учасниці, які пройдуть його саме в цей день і лише 1 раз. Ті, хто завершить тест декілька разів, не зможуть претендувати на подарунки.

Проте якщо після початку проходження вас вибило зі сторінки через технічні проблеми, ви також зможете претендувати на подарунки. Просто розпочніть тест знову.

За проходження тесту передбачені сертифікати, тому варто переконатися, що електронна пошта, а також ім'я та прізвище вказані правильно.

Переможців оголосять 22 жовтня у соцмережах і на сайті "Фільтра", а також надішлють їм сповіщення на електронну пошту з проханням повідомити дані для відправлення подарунків. Якщо ви не відповісте на лист упродовж 2 тижнів, ви не зможете претендувати на подарунок. Лист може потрапити у спам, тому перевіряйте також цю папку.

Покликання на проходження тесту - тут.

Читайте також