Мешканці Зарічненщини отримали нагороди за підтримку військових

Командувач військ ОК «Захід» відзначив 6 мешканців Зарічненщини за допомогу та підтримку ЗС України.

За сприяння та допомогу Збройним Силам України шість мешканців Зарічненщини отримали подяки та нагороди від командувача військ оперативного командування «Захід».

Як повідомляє  підполковник Віктор Шубец, у  День Сухопутних військ Збройних Сил України на подвір`ї Кухітсько-Вільської загальноосвітньої школи відбулося урочисте шикування та підняття прапору України. Окрім педагогічного колективу та вихованців навчального закладу в заході взяли участь керівник Кухітсько-Вільської громади Людмила Черевко, старший офіцер відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Захід» підполковник Андрій Рисюк разом з десятком військовослужбовцями інших категорій.

Під час зібрання Андрій Рисюк подякував дітям і їх батькам за тісну співпрацю, активну участь у волонтерському русі та численні благодійні акції, які являється прикладом мужності, патріотизму, єдності, високої людяності й доброти.

- Від кожного бійця АТО схиляю голову перед вами за автомобілі, запчастини до техніки, маскувальні сітки та продукти харчування, які нагадують, що ми разом і до кінця заради перемоги над ворогом. Завдяки мешканцям Зарічненщини сотні дітей із Луганщини отримали змогу відпочивати на Рівненщині. Справа ваших рук – це і встановлені каплички, хрести, пам’ятні дошки на Луганщині, і ще багато – багато інших благодійних справ, - наголосив офіцер.

Від командувача військ оперативного командування «Захід» підполковник Андрій Рисюк вручив відзнаки керівнику Кухітсько-Вільської громади Людмилі Черевко, сільській голові Людмилі Черевко.

Вперше на Зарічненщині грамоти від командувача оперативного командування ОК «Захід» отримали учні 11-го класу Кухітсько-Вільської школи Ірина Поляк, Владислав Черевко, Назар Ковтунович. В такий спосіб, в особі нагороджених військове командування висловлює вдячність всім учням навчальних закладів Зарічненського району, Локницької окремої територіальної громади за їх неоціненний вклад у справу миру та перемоги українського народу. 

Читайте також