Мешканців Рівненщини запрошують на Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку

З 16 березня по 21 квітня в Україні відбудеться VIІ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку. Понад півтисячі спікерів з різних областей та секторів суспільства обговорюватимуть на одній онлайн-платформі соціальні активності в регіонах, сталий розвиток, волонтерський рух, корпоративну соціальну відповідальність та презентують заплановані проєкти.

Форум проводитимуть на онлайн платформі ZOOM та серіями транслюватимуть на сторінку у Facebook. Їх зможе дивитись будь-хто без реєстрації, і запис буде доступний і після заходу.

Говоритимуть не всі одночасно: за календарним планом етап Рівненської області пройде 26 березня з 10:00 до 12:30, а на всеукраїнський етап обговорення зберуться 20-21 квітня.

Учасники Форуму розкажуть про свою діяльність та плани на цей рік, обміняються досвідом, зможуть знайти партнерів для спільних проєктів, залучити експертів з інших організацій та молодь до суспільно корисних справ.

Організує форум Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнського молодіжного центру, Національної молодіжної ради України.

Хто може взяти участь?

На Форум запрошують усіх зацікавлених, тобто представників

  • органів виконавчої влади та місцевого самоврядування,
  • місцевих та закордонних неурядових організацій,
  • молодіжного громадського руху,
  • підприємців,
  • ЗМІ,
  • волонтерів,
  • лідерів учнівського і студентського самоврядування,
  • благодійників та донорів.

Що потрібно для участі

Заповнити форму реєстрації тут https://forms.gle/XRU81N7RBMFjmFg76

Якщо плануєте виступити з промовою 5-7 хвилин (з можливістю демонстрації екрану), то потрібно отримати додаткову акредитацію, подзвонивши відповідальному у вашому регіоні координатору.

На Рівненщині це Сергій Щербатюк (тел. 096-9502788). Координатор також зв’яжеться зі спікерами телефоном в робочий час та листом на електронну пошту.

Зареєстровані учасники отримають за день до Форуму лист з посиланням на кімнату та списком спікерів.

Детальніше про графік Форуму в інших регіонах та контакти координаторів ви знайдете на сайті організатора https://letsdoitukraine.org/2021/03/the-all-ukrainian-forum-registration/ .

Читайте також