Мешканцям Рівненщини пропонують йти на військову службу за контрактом

Державна прикордонна служба проводить набір на військову службу за контрактом. У Рівненському міському центрі зайнятості відбувся онлайн аукціон вакансій Окремого регіонального центру комплектування Державної прикордонної служби України в режимі Skype - зв’язку за участю Зарічненського, Дубровицького та Рокитнівського районних центрів зайнятості.

Про можливості та переваги проходження військової служби за контрактом шукачам роботи розповідав начальник групи з добору в Рівненській області, майор Дмитро Муляр.

Державна прикордонна служба здійснює набір на службу за контрактом в межах Рівненської області. Під час служби є можливість отримати вищу освіту у Національній академії ДПСУ, набути або підвищити кваліфікацію з кінології, паспортної роботи, медичної підготовки, інженерної механіки, управління сучасними зразками озброєння та техніки, автоматизації та зв’язку. Йшлося про вимоги до кандидатів на військову службу за контрактом, грошове забезпечення та гарантовані соціальні пільги.

Добір кандидатів для проходження військової служби за контрактом триває.

З питань проходження військової служби військової служби за контрактом в ПСУ звертатись за адресою: Рівненська область, с.Велика Омеляна, вул.Авіаторів, 5-а (в приміщенні аеропорту), або за телефонами: (096)3475082, (098)7847248,(0362)61-31-71.

За докладнішою інформацією можна звертатися в Рівненський міський центр зайнятості, відділ взаємодії з роботодавцями, телефон - 26-66-85. 

Читайте також