«Ми працюємо із самовисуванцями і будемо допомагати їм», - Дмитро Соломчук про результати виборів в ОТГ на Рівненщині

Фото - відкриті джерела

Народний депутат від Рівненщини по загальнодержавному багатомандатному округу від пропрезидентської політичної партії "Слуга народу", керівник "Зе!команди" в нашій області, Дмитро Соломчук сьогодні повідомив, що за результатами виборів з дев’яти об’єднаних територіальних громадах Рівненщини, у трьох перемогли представники політичної партії «Слуга народу». Він також зазначив, що вони активно співпрацюватимуть та допомагатимуть самовисуванцям, які перемогли у чотирьох ОТГ.  

«На Рівненщині із 9-ти громад перемогли 3 кандидати на голову ОТГ від політичної партії «Слуга народу». Це є найкращий показник серед інших політичних сил. Ще одну перемогу в громаді отримав кандидат від «Батьківщини» і одну – від «Європейської солідарності». Ще у чотирьох громадах перемогли самовисуванці. І це не зрада! Це дуже позитивно! Ми працюємо із самовисуванцями, спілкувались із ними напередодні виборів і будемо допомагати їм!», - зазначив Дмитро Соломчук.  

Пан Соломук також зазначив, що дуже позитивно, що люди в селах перші вирішили брати на себе пряму відповідальність і приймати рішення.

 

Читайте також