Мистецтво та краса: чим здивував рівнян ювілейний сезон модних показів «FASHION TIME» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Минулого тижня у Рівному в приміщенні обласного музично-драматичного театру пройшов ювілейний ХХ сезон першої у Рівному модної події Fashion Time, організатором якої традиційно вже багато років поспіль є компанія "ARTmodels". Під час заходу рівнянам презентували найсвіжі колекції одягу та аксесуарів для жінок, дітей та чоловіків сезону осінь-зима 2019/2020. Проект відбувається за підтримки Управління молоді та спорту Рівненської ОДА.

Fashion Time - це гучна модна подія, день моди, який давно вже вийшов за рамки традиційних модних показів, ставши популярним світським заходом. Адже гості приходять не лише подивитися найтрендовіші пропозиції від провідних дизайнерів на наступний сезон, а й поспілкуватися у вишуканій стильній атмосфері.

Цього разу родзинкою заходу стала творчість. Сто сезонів мистецтва та краси – саме стільки творчих періодів прожили на двох перша модна подія "Fashion Time" та Рівненський музично-драматичний театр, який цього року святкує своє 80-річчя та у стінах якого і пройшов сам захід.

Модні покази пройшли у форматі стильної світської фешн-вечірки, у якій гармонійно поєдналися ексклюзивні постановки, дружня і невимушена атмосфера спілкування гостей та дизайнерів в поєднанні із фуршетом та келихом шампанського під музичний супровід артистів оркестру драматичного театру та вже традиційний для цієї події шоурум, де кожен не лише міг роздивитися одяг, взуття, сумки, аксесуари, коштовності та навіть картини, але й приміряти та придбати собі те, що сподобалося. Особливою родзинкою шоуруму ХХ сезону стала виставлена оригінальна колекція незвичайних пальт сміливого бренду Вікторії Жилкової «VZ».

Усе це подарувало гостям незабутні враження. І ось уже вдвадцяте світський захід «FASHION TIME» зібрав разом усіх модників та модниць Рівного, відомих рівнян, власників брендових магазинів, кутюр’є, фешн-стилістів та усіх тих, хто цікавиться новинками в індустрії моди.

Також в рамках "Fashion Time" вже вдруге пройшов проект "МОДНА ПЛАТФОРМА", який, до речі, цього разу вперше представив інтерактивну фотозону. Це була локація, представлена арт-платформою «Antik», де в креативній обстановці гості могли зробити фото у різних сюжетах. Також перед присутніми виступили три талановиті спікери: митець Руслан Толордава, дизайнер і організатор подій Вікторія Жилкова та фотохудожник Олександр Майструк.

- Сьогодні - ювілейний сезон, і так співпало, що наш улюблений драматичний театр також святкує своє 80-річчя. Відтак, ми вирішили об’єднатися і створити 100 сезонів мистецтва і краси. Також ми залучили арт-галерею “Антік”, аби показати ідею, що краса і мистецтво є у всьому, – зазначила координаторка модної події "Fashion Time" Марія Паливода.

Традиційно "Fashion Time" залишається найкращим презентаційним майданчиком для дизайнерів та брендових магазинів, які хочуть у красивій обстановці показати свої нові трендові колекції. Так, з новинками моди нового сезону рівнян познайомили як уже добре відомі у Рівному місцеві дизайнери та гуру української моди, так і дебютанти модних показів. Зокрема, рівнянам цього разу продемонстрували загалом 10 осінньо-зимових колекцій.

У першій частині «FASHION TIME» рівняни побачили «Coccodrillo Show», під час якого презентували нові колекції стильного ексклюзивного дитячого одягу від відомого польського бренду "Coccodrillo". На подіум вийшли маленькі клієнти магазину, які продемонстрували гостям новинки моди та презентували найсвіжіші тренди для найменших модників.

Зокрема, маленькі моделі під час показу продемонстрували найсвіжіші колекції спортивного, святкового та верхнього одягу, а також стильні образи для хлопчиків та дівчаток віком від народження до 14 років, які люблять комфорт та індивідуальність. Різноманітні принти та кольори, стилі та напрямки - Coccodrillo пропагує повсякденний, зручний та безпечний одяг, вільний від правил та заборон. 

До слова, ведучими події стали відомий у Рівному шоумен Андрій Семенчук та організатор та режисер заходу, засновниця компанії «ARTmodels» Оксана Ігас.

Основна частина модних показів розпочалася з традиційного номеру INTRO. Честь відкрити ХХ сезон «FASHION TIME» дісталася моделі компанії «ARTmodels» Каріні Карповій, яка також була рекламним обличчям цього заходу. Після неї на подіумі з’явилися талановиті учасники Театру моди «ARTmodels», які презентували свою нову постановку, присвячену Його Величності - Театру.

Першим показом рівнянам презентували свою нову спільну колекцію відома творча колаборація – дизайнерка одягу Валентина Вишневська, яка працює під брендом Valencia, та дизайнерка прикрас Ольга Пашинська. До слова, цей тандем вже не вперше бере участь у наймоднішій події Рівного «FASHION TIME». У колекцію зібрали красиві і вишукані святкові та повсякденні жіночі сукні у поєднанні зі стильними та актуальними прикрасами.

До слова, цей показ проходив під живий акомпанемент голосу відомого не лише у Рівному, а й у всій Україні співака Миколи Бобрика, який нині працює під псевдонімом Nazariy. Спеціально для показу він виконав кілька відомих світових хітів, а також по тому подарував рівнянам свою авторську пісню.

Після цього свою колекцію вишуканих святкових суконь для дівчаток представила вже добре відома у Рівному дизайнерка Зінаїда Троянчук, яка таким чином на зміну вже розкрученому бренду «Dolloris» презентувала свій новий бренд «Royal Dress».

Наступною вперше свою капсульну колекцію жіночого одягу сезону осінь-зима презентувала дебютантка "Fashion Time" дизайнерка Яна Янковська, яка працює під брендом «Yankovska». Стильні однотонні костюми, лаконічні та актуальні сукні на кожен день – усе це продемонстрували моделі на подіумі під час показу від «Yankovska».

Далі відбувся показ від ще одного дебютанта модної події. Вперше під час "Fashion Time" свою капсульну колекцію презентував новий модний бренд MEINEW, до якої увійшли стильні спортивні костюми, вишукані комбінезони, верхній одяг та образи у стилі «street-casual».

Крім цього, свою оригінальну колекцію етноодягу під час ХХ сезону "Fashion Time" презентував бренд «Ладомирія». Це стилізований традиційний народний поліський жіночий та чоловічий одяг, який вдало обіграли на сучасний лад. Керівником «Ладомирії» є голова ГО «Центр дослідження та відродження Волині» Володимир Дзьобак.

Ще одним дебютантом модних показів став бренд «Poza». Він вперше з подіуму презентував рівнянам свою власну колекцію теплого та вишуканого хутряного верхнього одягу.

Також свою найсвіжішу колекцію стильних суконь та костюмів для жінок представив рівненській публіці бренд «LD WOMEN». Тепла в’язка, модний твід, шкіра в поєднанні з шовком, атлас, сукні-піджаки та однотонні тканини – усе вони це пропонують носити у новому сезоні.

Також свою нову колекцію одягу для маленьких і дорослих дівчаток презентувала відома рівненська дизайнерка, Дипломант ІІ Конкурсу молодих дизайнерів 1Look Юлія Ковальчук. Вона пропонує комфортний та якісний одяг в стилі кежуал, де поєднані різні за структурою тканини, шкіра, вишивка, мереживо та модні принти.

Її показ також запам’ятався ще й тим, що відбувався під живий акомпанемент відомої рівненської співачки Мирослави Толочик, яка, до слова, є постійною клієнткою цієї дизайнерки. Вона виконала кілька відомих світових хітів.

Після цього на подіумі презентували осінньо-зимову колекцію красивого жіночого одягу від дизайнерки Ірини Ковальчук. Від повсякденного до вишуканого вечірнього одягу у поєднанні різних між собою фактур, оригінальний крій, цікаве поєднання тканин та практичності - усе це зібралося у одну колекцію.

Маестро української моди, винахідник стилю smart couture та незмінний резидент модної події «FASHION TIME» Андре Тан представив рівненським модницям і модникам свою нову колекцію сімейних луків. Горох, смужка, клітинка, тваринні та квіткові принти, поєднання легких та важких тканин та красиве і граційне підкреслення талії – усе це буде особливо актуальним у новому сезоні на думку бренду Andre TAN.

До слова, цікавим було рішення організаторів продовжити подіум ще й на сходах у театрі – моделі спочатку спускалися ними до глядацької зали, а увесь цей момент глядачі мали змогу побачити на великому екрані. А на імпровізованому майданчику, який розташувався на балконі, ведучий спілкувався з дизайнерами.

Наостанок модних показів на усіх глядачів чекав особливий fashion-performance від ювіляра та господаря заходу - Рівненського обласного музично-драматичного театру. Дійство було присвячене його 80-річчю. В рамках неймовірної імпрези на подіум вийшли провідні актори театру, які презентували рівнянам найкращі та найцікавіші сценічні костюми з різних його вистав.

А завершився захід виступом рекламного обличчя ХХ сезону «FASHION TIME» актора театру Давида Стеблюка, який наживо заспівав для глядачів під гітару.

Таким чином, у Рівному гучно прозвучали останні тенденції та тренди нового сезону осінь-зима 2019/2020. Втім, організатори обіцяють, що наступний сезон, який відбудеться навесні 2020 року, традиційно перевершить свого попередника, адже організатори не втомлюються придумувати і втілювати для рівнян щоразу крутіші, цікавіші та ще більш нестандартні рішення.

Читайте також