Місто може спати спокійно: рівненські поліцейські та нацгвардійці провели спільні навчання (ФОТО, ВІДЕО)

Третього лютого військовослужбовці Національної гвардії та поліцейські сектору організації діяльності ізолятора тимчасового тримання провели спільні тактико-спеціальні навчання з конвоювання затриманих.

Правоохоронці відпрацювали практичні дії та навички під час примусового доставлення підсудних з бар’єру зали судового засідання, конвоювання до спецавтомобіля та затримання підсудних у випадку втечі.

«Сьогодні ми провели практичні заняття спільно з Національною гвардією по охороні та конвоюванню затриманих і взятих під ватру осіб, — повідомив начальник сектору організації діяльності ізоляторів тимчасового тримання Олександр Приступа. — Відпрацювали завдання по забезпеченню охорони приміщень суду, по недопущенню втечі з-під варти, по попередженню порушень публічного порядку під час проведення судових засідань. До навчань були залучені поліцейські конвойних підрозділів, спецпідрозділу та патрульні поліцейські».

Основною метою навчань є показати на практиці заходи з охорони при конвоюванні затриманих, втечі з автозаків і непокорі працівникам поліції та військовослужбовцям.

За підсумками навчань рівненські гвардійці та поліцейські показали високий рівень теоретичних знань та практичних навичок, а також продемонстрували впевнені та рішучі дії під час несення служби з конвоювання підсудних.

 

Читайте також