Місяць роботи: які порушення виявляли поліцейські офіцери громади на Рівненщині

Місяць тому в Костопільській громаді запрацювали поліцейські офіцери. Відтоді вони розглянули 70 звернень громадян. Ідеться про дрібне хуліганство, сусідські конфлікти, порушення правил благоустрою та тиші, домашнє насильство тощо.

Інформують у пресслужбі Костопільської міської ради.

Поліцейські офіцери громади складали протоколи за розпивання алкоголю на вулицях і дрібні крадіжки. Також фіксували порушення безпеки дорожнього руху: неправильна зупинка/стоянка, кермування в стані сп'яніння, кермування без відповідних документів. Було виявлено та задокументовано шість злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України: умисне вчинення домашнього насильства, незаконне зберігання наркотиків, викрадення документів тощо.

"Минув місяць і ми бачимо, що посилення безпеки в громаді було справді необхідне. Офіцери реагують на звернення громадян, надають допомогу та не оминають важливі проблеми для містян. Костопільська громада повинна бути не лише комфортною, але й безпечною для кожного її жителя. Дякую офіцерам, що борються із системними проблемами та виявляють неприпустимі дії окремих громадян", - каже в.о. міського голови Давид Дідух.