Міжнародна ІТ-компанія шукає команду в новий офіс у Рівному

Міжнародна IT-компанія Astound Commerce оголосила про плани відкриття нового офісу в Рівному. На сьогодні компанія Astound активно розвивається і входить до ТОП-25 ІТ-компаній за рейтингом ресурсу DOU. У її команді – понад 700 розробників. Офіси компанії знаходяться в Києві, Вінниці, Ужгороді та Чернігові. Окрім України, центри розробки знаходяться також у Колумбії, Болгарії та Словаччині.

Astound співпрацює з багатьма глобальними брендами і створила вже близько 1000 рішень для електронної комерції. Послуги компанії обирають L’Oreal, Adidas, Under Armour, Mothercare Jimmy Choo, Lacoste, Versace та інші. Для них Astound реалізує проекти з електронної комерції і надає повний спектр послуг у цій сфері: оцінку, планування, дизайн, розробку та підтримку e-commerce рішень, а також їхнє просування та аналітику.

Задля презентації свого досвіду і підходів в ІТ-розробці та з метою пошуку core team для нової локації Astound Commerce проводить дводенну спеціалізовану подію – E-commerce Fusion Meetup. Участь у мітапі безкоштовна, реєстрація триватиме до 12 листопада включно за посиланням: astnd.co/2CrQ4u2.

Під час мітапу заплановано виступи 12-ти спеціалістів компанії, які поділяться власним досвідом розробки рішень; розкажуть про технології, з якими працюють на проектах, про внутрішнє життя в компанії і будні розробника; презентують кращі кейси для замовників послуг і загалом - напрямок електронної комерції та чому він стає все більш актуальним і затребуваним для бізнесу по всьому світу.  

«E-commerce Fusion Meetup – це не лише про технології для електронної комерції, це значно більше. Учасники мітапу мають шанс стати частиною глобальної команди Astound Commerce у новій локації та займатись розробкою проектів, які змінюють онлайн-шопінг по всьому світу. Наші експерти поділяться останніми трендами в e-commerce розробці і розкажуть про свій власний досвід на проектах, комунікації з клієнтами. У кожного відвідувача заходу буде унікальна нагода дізнатись усе безпосередньо в наших експертів», – розповіла Дар’я Горніцька, Генеральний директор Astound Commerce Україна.

До участі у спеціалізованому мітапі компанія запрошує IT-спеціалістів рівня Middle+ та вище, що мають експертизу у Web-, Java-, PHP, JavaScript-, Magento- та Salesforce-розробці, QA, UX/UI, Visual-дизайні та Frontend-розробці, а також бізнес-аналітиків.

«Творчі люди завжди у пошуку альтернативних рішень. Навіть за умови, коли старі методи працюють, креативні фахівці намагаються віднайти нові шляхи. Готовність вивчати предмет, вміння виробляти альтернативні рішення, допитливість і широта кругозору - якості справжнього професіонала. В Astound Commerce ми намагаємось розвивати креативний підхід у роботі над проектом, навіть якщо спеціаліст не має відношення до дизайну чи творчості», – пподілиться під час виступу «Мистецтво інженерної творчості» Олег Левашов, Design & UX Manager у Astound Commerce, спеціаліст із понад 10-річним практичним досвідом роботи в сфері комерційної розробки програмних продуктів.

Загалом експерти Astound Commerce презентують такі теми: «Як ми змінюємо e-commerce глобально», «Frontend здорової людини», «Мистецтво інженерної творчості», «Веб-розробка в Astound Commerce: світлі сторони та не дуже», «Requirements happen», «Пастки мислення в тестуванні», «Роль Project Manager у проекті», «Як Astound розвиває і мотивує команди» та інші.

Окрім головної інформаційної частини, кожен з учасників мітапу матиме змогу поспілкуватися з експертами, менеджерами функціональних напрямів компанії (Web Development, Frontend, QA, UX/UI та Visual Design), а також з HR-спеціалістами компанії.

Під час мітапу учасники отримають сувеніри на згадку про участь в E-commerce Fusion Meetup, а також зможуть взяти участь у розіграші цінного подарунка. Опісля відбудеться неформальна частина з afterparty.

Дата: 19-20 листопада 2018 року

Реєстрація: з 16:30 до 17:00.

Початок мітапу: 17:00

Місце проведення: деталі будуть повідомлені зареєстрованим учасникам.

Детальніше про подію у Facebook: astnd.co/rvn

Довідка. Astound Commerce – міжнародна IT-компанія, що забезпечує повний цикл E-commerce послуг. Astound Commerce заснована в 2000 році в Сан-Франциско та нараховує сім центрів розробки по всьому світу. Сьогодні це єдина IT-компанія на українському ринку технологій, що має унікальну та комплексну експертизу у розробці b2c і b2b веб-магазинів на різних платформах (Salesforce Commerce Cloud, Magento, IBM WebSphere, NetSuit, Kibo) з адаптацією в десятках країн одночасно. Як приклад, Astound Commerce підготувала 62 запуски веб-рішень в 26 країнах світу для Adidas.

Читайте також