Модні відтінки весни-2020: поєднання кольорів, які піднімуть настрій (ФОТО)

Яскраві соковиті кольори будуть у тренді весною 2020 року. Ця тенденція охопить весь весняно-літній сезон. Про це наголосив Інститут кольору Panton (Pantone Color Institute). Така кольорова гамма дуже доречна, адже кліматичні зміни, світові пандемії та економічні кризи хмарами зібрались над нашими головами. А що ще так піднімає настрій, як не ідеальний колір.

Підбірка трендових кольорів також спрощує Вам життя, адже щоб бути «на хвилі», не обов’язково оновлювати весь гардероб кожного сезону. Достатньо лише знайти у шафі речі, які у кольоровому топі.

Ми зібрали для Вас наочні приклади образів з модними кольорами Panton:

  • Flame Scarlet (Палаючий червоний)
  • Saffron (Шафран)
  • Classic Blue (Класичний синій)
  • Biscay Green (Біскайський зелений)
  • Chive (Зубчик часнику)
  • Faded Denim (Вицвілий денім)
  • Orange Peel (Апельсинова шкірка)
  • Mosaic Blue (Синя мозаїка)
  • Sunlight (Сонячне світло)
  • Coral Pink (Рожевий корал)
  • Cinnamon Stick (Паличка кориці)
  • Grape Compote (Виноградний компот)

Яскраво-червоний

Не варто забувати, що колір повинен, в першу чергу, підходити Вашому типу зовнішності. Важливо, щоб навколишні люди бачили Вас у червоному, а не "червону пляму".

Модно також підбирати total look, тобто весь образ у одному кольорі. Таке рішення не зовсім підходить для щоденого використання, але вигідно виділить Вас у вечірній час.

Шафран

Цей колір напряму асоціюється із сонцем, теплом і літніми днями. Легкі сукні, блузи та спідниці у такому кольорі додадуть родзинки Вашому образу і виділять із натовпу. Стильно виглядають також брюки-кюлоти та шорти у такому відтінку. Цей колір чудово поєднується із блакитним, білим, синім та зеленим відтінками.

Класичний синій

Цей колір не дарма звуть класичним, адже з моди він не виходить ніколи. Базова синя річ у гардеробі не наскучить і не стане тягарем. Підбирайте total look або поєднуйте з іншими відтінками того ж синього. Прекрасно гармоніює із синім - білий, коричневий, гірчичний, червоний та помаранчевий.Головне не боятись - цієї весни модно бути яскравим.

Біскайський зелений

Цей благородний і елегантний колір є універсальним як для вечірніх образів, так і для повсякденного стилю. Він прекрасно "лягає" на різні фактури тканин: шовк, атлас, бавовна, велюр. Цей колір не просто поєднувати з іншими, адже самостійно він дуже динамічний. Проте, з білим, бежевим та коричневим від виглядає виграшно.

Зубчик часнику

Таку кумедну назву має відтінок зеленого, який у тренді цієї весни. Оскільки колір дуже глибокий і благородний, то він ідеально підійде для вечірнього образу. Поєднуйте його з коричневим, сірим, чорним та білим. Не бійтеся сміливих експериментів і міксуйте кольори, навіть якщо у можних пабліках цього не радять.

Вицвілий денім

Відтінок світлого блакитного кольору тримається у топі вже не один сезон. У жаркий літній чи весняний день він чудово освіжить Ваш образ і додасть легкості.

Апельсинова шкірка

Соковитий та насичений колір апельсину стане Вашим супутником цього весняно-літнього сезону. Навіть простий та нудний образ заграє новими барвами, коли тути додати трішки "апельсину". 

Синя мозаїка

І знову синій! Але тепер - глибокий, темний і розкішний. Обираючи цей відтінок, Ви не прогадаєте. Речі у цьому кольорі легко поєднувати та міксувати.

Сонячне світло

Тепло, сонце, світанок, весна. Ось які асоціації Ви викликатимете у сукні цього відтінку. 

Рожевий корал

Жіночність та ніжність - це синонім рожевого. Сукня чи костюм, блуза чи шорти - головне, щоб рожеві. Попри стереотипи, можно навіть total look. І не тільки блондинкам!

Паличка кориці

Цей колір можна завати "теплим та затишним". Однак, все залежить від того, з якими тонами Ви його поєднуєте. "Освіжіть" корицю білим або м'ятним і побачите, що Ваш образ отримає кардинально іншу атмосферу.

Виноградний компот

Специфічний і складний у поєднанні відтінок фіолетового цієї весни у тренді. Пограйте з насиченістю. Поєднайте темний фіолет з ніжною лавандою. 

Додайте трішки лаванди у спокійний образ і зробіть його шаленим!

Зробіть яскравий акцент, який приверне увагу!