Молода мама двох маленьких дітей із Рівного потребує допомоги в лікуванні

У нашу редакцію звернувся Павло Михалюк - чоловік просить допомогти у зборі коштів для його цивільної дружини Ірини Герасимчук. 32-річна рівнянка має двох дітей від попереднього шлюбу - Назара (2016 р.н.) та Ярослава (2018 р.н.).

13 березня 2021 року у зв’язку зі значним погіршенням стану здоров’я при амбулаторному лікуванні двобічної пневмонії Герасимчук Ірина буда госпіталізована до відділення інтенсивної терапії КП «РОКЛ». На даний час вона підключена до апарату штучної вентиляції легень, нирки самостійно не працюють, тричі на тиждень їй роблять гемодіаліз (позаниркове очищення крові при гострій і хронічній нирковій недостатності).

Стан хворої важкий, декілька днів Ірина перебувала без свідомості. У п’ятницю 19-го березня Ірина прийшла до свідомості, однак самостійно говорити не має можливості через значні труднощі при диханні.

"Для продовження боротьби за життя матері двох дітей та моєї цивільної дружини Ірини я щодня за власні кошти закуповую необхідні медикаменти, витрачаючи за один день понад 5 000 грн для придбання ліків.  На даний час за понад тижневий період лікування Ірини мною витрачена значна сума власних заощаджень. Лікуючий лікар при цьому повідомляє про те, що перебування Ірини на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії може продовжуватись тижнями.

У зв’язку з тим, що моя заробітна плата та особисті заощадження не зможуть упродовж тривалого часу забезпечувати можливість придбання необхідних ліків для продовження боротьби за життя Ірини, я прошу допомоги в поширенні інформації з проханням до небайдужих жителів Рівненщини відгукнутись на моє горе та матеріально допомогти в міру можливості кожного", - зазначає Павло.

Перерахувати кошти на картку Ірина Герасимчук: 4149 4390 1319 3416 - «ПриватБанк».

Читайте також