Молодики з Львівщини намагалися обікрасти квартири в Рівному(ФОТО)

Сьогодні, орієнтовно, о 11-й годині ранку з лінії "102" екіпаж патрульних отримав виклик про те, що у будинку по вулиці Степана Дем'янчука громадянин затримав в під'їзді двох осіб, які підозріло себе поводять. Коли патрульні прибули на місце події, вони встановили, що дані особи 21-го та 19-ти років за зовнішніми ознаками були схожими на осіб, що сьогодні вранці здійснили крадіжку з квартири на вулиці Відінській.

Під час поверхневої перевірки, в сумці, яка належить затриманому молодику інспектори виявили предмети, схожі на різного роду відмички для дверей. Потерпілий з крадіжки на вулиці Відінській в одному з затриманих упізнав крадія із своєї квартири. Патрульні забезпечили охорону місця події та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

А вже ближче до обіду, патрульні отримали виклик про незаконне проникнення до житла на вулиці Соборній. Власник однієї із квартир багатоповерхівки повідомив, що через відеокамеру бачить, як невідомі йому особи намагаються проникнути у його квартиру.

Завдяки злагодженим діям патрульних у під'їзді будинку затримали 22-х річного громадянина, мешканця Львівської області, який перебував біля вищевказаної квартири. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Цікавим є те, що усі затримані молодики є односельцями та проживають на одній вулиці в селі на Львівщині.

Читайте також