Молодіжні організації Рівненщини отримають гроші на реалізацію проектів (ФОТО)

http://www.rv.gov.ua

Дітям та молоді пропонують альтернативу «вуличному» та «віртуальному» дозвіллю. Повідомляє сайт Рівненської ОДА.

Цьогоріч сім молодіжних організацій отримають 150 тисяч гривень із обласного бюджету на реалізацію своїх ініціатив. Адже вони стали переможцями регіонального конкурсу проектів.

Загалом у щорічному конкурсі молодіжних ініціатив розглянуто 14 проектів. Вперше участь в конкурсі взяли три громадські організації з Демидівської, Тараканівської та Привільненської ОТГ.

Так, Тараканівська сільська громадська організація «Відродження» проведе молодіжний патріотичний вишкільно-оздоровчий козацький табір «Серце патріота».

ГО «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» реалізує проект, що має на меті профілактику насильства – «Соціальне мистецтво як інструмент протидії насильству».

Фонд молодіжних ініціатив «Крила» впроваджуватиме «Молодіжну освітню програму «Роби з нами, роби як ми, роби краще нас».

Два проекти – «Школа активної молоді» та «Територія свободи» - втілюватиме Агенція місцевого розвитку Дубенщини.

ГО «Сприяння розвитку села» проведе «Молодіжне таборування як спосіб підвищення екологічної свідомості».

«Такі молодіжні ініціативи спрямовані на те, аби запропонувати дітям та молоді альтернативу «вуличному» та «віртуальному» дозвіллю. Також метою проектів є патріотичне та екологічне виховання, залучення підлітків і молоді до здорового способу життя, активного відпочинку», - розповіла заступник начальника управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Наталія Чигир.

Нагадаємо, громадські організації отримають кошти на умовах співфінансування. Активісти повинні зробити внесок у реалізацію проекту в розмірі не менше 25 відсотків від загального кошторису.

РЕЗУЛЬТАТИ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ

Читайте також