Можуть погіршити відносини: які речі у квартирі не можна показувати чоловіку

Фото - ілюстративне

Інакше є шанс злякати кавалера, і більше він в стіни вашої квартири не повернеться.

Якщо ви вирішили запросити чоловіка в гості, перевірте, чи немає у вашому домі речей, які назавжди можуть зіпсувати ваші стосунки. Лише на перший погляд здається, що чоловіки черстві, ні на що не звертають увагу і їх нічим зачепити. Насправді вони дуже уважні, особливо коли справа стосується жінки, яка подобається.

1. Засоби особистої гігієни

Так, чоловіки все і без нас знають. Але навіщо їм це ще й бачити? Тампони, прокладки, мазі від прищів, висипу, креми від проблем зі шкірою, варикозу, геморою та іншого ... Звичайно, коли люди довго живуть разом, довго не вийде приховувати всі ці баночки-скляночки. Але хоча б перший час не позбавляйте вас обох романтичного флеру, в якому немає місця таким гігієнічним штучкам.

2. Подарунки і нагадування про колишніх

Чоловіки - власники і ревнивці! Навіть якщо не признаються в цьому. Та й, зізнайтеся, вам теж було б неприємно побачити в будинку свого чоловіка речі його колишньої, їх спільні фото або подарунки, які йому дарувала, очевидно, якась досить близька жінка. Раз людина не позбавляється від цих речей, значить, вони для нього щось значать досі. А як інакше? Чи знайдеться вам місце серед цих пам'ятних штучок - ось в чому питання.

3. Речі, які використовують в магічних цілях

Уявіть: приходить чоловік до вас додому, а там дивні маски, скляні кулі, карти, в тому числі і Таро, медальйони, атрибути для ворожінь... Перша думка, яка у нього промайне: «А чи не причарували ви його?» Дами, які вірять в містичні штучки, завжди відлякують чоловіків. Краще дозовано давати партнеру інформацію про те, що ви захоплюєтеся містикою, гороскопами, ворожіннями і іншою езотерикою.

4. Безлад

На інстинктивному рівні чоловік шукає в жінці господиню, яка буде вести побут і зберігати домашнє вогнище. А коли у вас вдома три пакети зі сміттям, сантиметровий шар пилу і підлогу прилипає до шкарпеток, відразу стає зрозуміло, що жінка абсолютно не привчена до чистоти, затишок створювати не вміє, комфорт їй не потрібен. Значить, і господиня з неї ніяка, і дружина теж.

5. Документи

Цей пункт трохи цинічний, але все ж. Як би ви не довіряли людям, не поспішайте вводити їх в курс своїх цінностей, майна, боргів, кредитів, іпотек та іншого ... Гроші, цінності, майно можуть залучити потенційного халявщика, який зрадіє, що прийде на все готовеньке і не доведеться напружуватися, заробляючи на курінь. А кредити, іпотеки і позики, навпаки, відштовхнуть чоловіка, адже він може подумати, що на етапі більш серйозних відносин ви захочете від нього допомагати закривати свої борги.

6. Багато старовинних речей

Ажурні скатертини, вантажні килими і валізи, меблі, якими користувалася ще прабабуся, ліжко, яке скрипить голосніше, ніж виття сирени, - все це відштовхує не тільки чоловіка, але і будь-яку людину в цілому. Адже складеться відчуття, що в цьому будинку життя немає, воно втекло або завмерло. Весь цей мотлох говорить не про ощадливість господині, а про відсутність смаку до життя. А адже чоловіки цінують у жінках здатність запалювати і надихати!

7. Гребінці з волоссям, використані спонж і ватяні палички

Дівчата іноді навіть не помічають цих речей і дивляться на них іншими очима, мовляв, це ж волосся, від них нікуди не дінешся, або це ж косметика, що страшного? Насправді все це виглядає неохайно, видає в дівчині бруднулю. А тема волосся взагалі для чоловіків як найстрашніший кошмар, особливо коли вони знаходять їх в зливі ванни і раковини, в їжі, на підлозі ...

8. Нижня білизна

Одні вважають, що це сексуально - «випадково» залишити на видному місці мереживні трусики. На ділі ж краще так не робити. Ваші відносини і без цього будуть розвиватися, якщо ви подобаєтеся один одному. А ось акуратність в речах чоловіки цінують. І люблять, коли речі лежать на своїх місцях.

Читайте також