На Березнівщині попрощались із 26-річним захисником Юрієм Фурсяком

Учора на Березнівщині попрощались із 26-річним полеглим захисником Юрієм Фурсяком. 

Про це повідомляє Березнівська міська рада.

Юрій Фурсяк загинув 26 жовтня під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини поблизу населеного пункту Новомайорськ Донецької області.

Військовий кортеж у скорботі та належній шанобі 2 листопада зустрічали навколішках в знак шани до загиблого захисника мешканці сіл Антонівка, Кам’янка, Кургани, міста Березне, села Городище.

Церемонія військового поховання відбулася 3 листопада у рідному селі захисника Городище. На прощання до його батьківського будинку прийшли рідні, друзі, знайомі, односельчани, бойові побратими, всі хто знав, любив, шанував Юрія.

Похоронна процесія молодої людини, яка віддала життя за Україну, в жалобі тягнулася від батьківської оселі сільськими вулицями до Свято-Трьох-Святительської церкви села Городище, де відбулася заупокійна служба за захисником. Квітами був вкритий його останній шлях.

Юрія поховали на місцевому сільському кладовищі в урочищі Вороновка. Біля могили воїна під виконання державного гімну пролунали залпи військового салюту на честь назавжди молодого 26-річного земляка.

Читайте також