На День Вараша рятувальники влаштували малечі справжнє свято (ФОТО)

http://rivne.dsns.gov.ua

На День міста Вараш рятувальники організували для міщан масштабну та цікаву акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

Щороку, у вересні місяці місто Кузнецовськ, а на сьогоднішній день – Вараш відзначає День міста. Цьогоріч місту виповнюється 45 років з дня його заснування.

У цей святковий день на варашан та гостей міста чекала цікава святково-розважальна програма. Святковий ярмарок, IX міський турнір з більярду «Кузнецовська піраміда» пам’яті Віталія Магдича, а також відкриті змагання з міні-футболу серед юнаків, свято хліба та мацика, фестиваль «Танцювальний калейдоскоп», дитячі перегони «Раллі на тарантасах» та святковий концерт.

Долучилися до свята і співробітники Служби порятунку міського підрозділу та підрозділів з охорони ВП «Рівненська АЕС». Рятувальники організували для дітей громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.». А містяни мали змогу ознайомитись з пожежно-рятувальною та спеціальною аварійно-рятувальною технікою, що знаходиться на озброєнні підрозділів.

З перших хвилин численним глядачам було продемонстровано роботу співробітників ДСНС під час гасіння імпровізованої пожежі за допомогою вогнегасників, ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди і порятунку травмованих, де кожен громадянин зміг спробувати все це самотужки, під пильним оком рятувальників.

Дорослі та їх діти могли відчути себе в ролі справжніх вогнеборців та рятувальників, примірявши бойовий одяг, каски та спорядження, посидівши у пожежно-рятувальних автомобілях.

Кожен бажаючий мав можливість сфотографуватися на згадку з рятувальниками або на фоні техніки. Свято пройшло цікаво, позитивно та насичено, а головне безпечно і без надзвичайних подій.

Читайте також