На Дубровиччині попрощались з 31-річним молодшим сержантом, який поліг на Харківщині

Учора на Дубровиччині попрощались з молодшим сержантом, уродженцем села Бережниці Романом Вовчиком. 

Про це повідомляє Дубровицька міська рада

Боєць загинув під час штурму росіян з боку ЗСУ поблизу населеного пункту Курульки Барвінського району Харківської області. 

Роман Вовчик народився 29 січня 1991р. в с. Бережниця. У 2008р. закінчив Бережницьку загальноосвітню школу .Вступив до Національного педагогічного університету ім..Драгоманова ,який закінчив у 2013 р. В березні 2016 р. одружився, народилася старша донечка і того ж року вступив на контрактну службу старшим солдатом 30-ї механізованої бригади князя Констянтина Острозького.

За період служби проявив високий військовий професіоналізм ,нагороджений медалями "За участь в боях Світлодарськ", "За оборону Попасної", відзнакою командувача ООС "За витягу та вірність, а також нагороджений грамотами. У 2019 р. народилася молодша донечка.

Роман був справжнім у всьому, тим кого можна було ставити у приклад: хорошим сином, люблячим чоловіком та татом, щирим онуком та вірним захисником своєї держави.

- Він віддав найцінніше - своє життя заради нової України. Боронив нашу країну від агресора ,а сьогодні є одним з Ангелів того великого війська ,яке буде берегти нас із небес. Пам'ять світлої, життєрадісної ,прекрасної душі, відкритого і доброго серця ,відданої своїй справі людині,надійного друга ,найкращого сина, чоловіка та люблячого батька, завжди буде у наших серцях, нашій пам'яті, - йдеться у повідомленні. 

Читайте також