На Гощанщині виготовляють енергетичні батончики для ЗСУ

На Рівненщині неодноразово організовуються волонтерські штаби з допомоги військовослужбовцям: заготівля їжі, автомомбілі, одяг. Не винятком стали і працівники Гощанського центру позашкільної освіти.

Вони разом із місцевою молоддю долучилися до виготовлення енергетичних батончиків для військовослужбовців ЗСУ.

Про це повідомляє Гощанська селищна рада.

За дві години місцеві небайдужі виготовили 230 смаколиків.Солодощі разом із речами уже передали мешканцям Гощанської громади, які захищають кордони нашої держави.

- Це найменше, що ми можемо зробити для наших військовослужбовців, - каже учасниця акції, завідувачка відділом художньої творчості Гощанського центру позашкільної освіти Тетяна Берташ. – Ми постійно долучаємося до ініціатив, які підтримують хлопців на передовій. Вже плели маскувальні сітки, в’язали шкарпетки. Разом з вихованцями малювали листівки та виготовляли патріотичні сувеніри. Незабаром знову будемо плести маскувальні сітки.

Виготовлення енергетичних батончиків стало можливе завдяки проєку «Жіноче лідерство: на шляху відновлення України», який фінансується завдяки допомозі Великої Британії від Уряду Великої Британії та впроваджується організацією Пакт і ГО Центр підтримки громадських ініціатив "Чайка".

 

Читайте також