На Херсонщині чоловік із психрозладами накинувся з ножем на медика і поліцейського: останній помер

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Учора на Херсонщині помер 43-річний поліцейський Олексій Кустов. У МВС України повідомляють, що трапилось це під час виконання посадових обов'язків. 

Трапилось це зранку в селі Веселе. Місцева мешканка повідомила про те, що у її 44-річного сина, який перебуває на обліку, сталося різке загострення психічної хвороби. Жінка встигла зачинити його у літній кухні. 

На місце події виїхали медики та поліцейські. Коли правоохоронець і працівник "швидкої" зайшли на подвір'я, хворий чоловік виламав двері і з ножем накинувся на їх. 

І поліцейський, і медик отримали ножові поранення. На жаль, життя старшому сержанту врятувати не вдалось. Він помер дорогою в лікарню. Життю медичного працівника нині нічого не загрожує. 

Нападника роззброїли бійці роти поліції особливого призначення, які прибули на допомогу.


Нині громадянин затриманий в порядку с.208 Кримінального процесуального кодексу України. На місці події працює група слідчих обласного главку поліції. Попередня кваліфікація – ст.348 Кримінального кодексу України «Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця» (караються позбавленням волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі). 

Читайте також