На Хмельниччині чоловіка засудили на 7 з половиною років за спробу згвалтування неповнолітньої

На Хмельниччині суд виніс вирок чоловікові, який намагався згвалтувати неповнолітню.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Хмельниччини.

Нагадаємо, що подія сталася у червні минулого року на Волочищині. 14-річна потерпіла приїхала у гості до батька. Зловмисник жив по сусідству і знав, що батько школярки рано йде на роботу.

Скориставшись цим, він проник у будинок, зв’язав дівчині руки ременем та, погрожуючи кухонним ножем, намагався зґвалтувати.

Але дівчинці вдалося обдурити нападника: вона відпросилась у туалет, а сама побігла до тітки, яка живе неподалік. Тоді і викликали поліцію.

Слідчі вилучили з місця події предмет, схожий на ніж, ремінь, шмат жіночих нейлонових панчох, які зловмисник використовував, аби приховати обличчя.

Раніше Теофіпольський районний суд виніс таке покарання 37-річному зловмиснику, проте сторона захисту подала апеляцію. Та Хмельницький апеляційний суд залишив це рішення без змін. Вирок уже набув законної сили.

За результатом розгляду матеріалів кримінального провадження суд визнав чоловіка винним у незаконному проникненні в житло, побої, погрозу вбивством та спробу зґвалтувати неповнолітню дівчинку (ч. 1 ст. 162, ч. 1 ст. 126, ч. 1 ст. 129 та ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України) та засудив його до 7 з половиною років ув’язнення. Апеляційний суд залишив це рішення без змін.

Читайте також