На Хмельниччині перед судом постануть двоє чоловіків, які забили безхатька до смерті

У Хмельницькому перед судом постануть двоє місцевих жителів за вбивство з особливою жорстокістю 

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Хмельниччини  

Нагадаємо, 25 серпня цього року в м. Хмельницькому по вулиці Прибузькій біля автомийки місцева жителька виявила тіло 40-річного безхатька з численними тілесними ушкодженнями в області голови. Жінка одразу викликала на місце швидку та правоохоронців.

Працівники Хмельницького райуправління поліції оперативно встановили особу загиблого, переглянули відео з довколишніх камер спостереження, опитали усіх можливих свідків події, і вже наступного дня, 26 серпня, затримали 38-річного підозрюваного у скоєнні злочину, а згодом — і його 33-річного спільника. 

Обидва затриманих раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за злочини, вчинені проти життя і здоров’я особи.

Як виявилось, конфлікт між чоловіками виник під час розпивання спиртного через гроші, які вони не змогли поділити. Тоді зловмисники руками, ногами та палицями побили потерпілого і залишили напризволяще.

Наразі обвинувальний акт за фактом умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю за попередньою змовою групою осіб, які раніше вчиняли умисне вбивство (п.п. 4, 12, 13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України) вже скерований до суду. Чоловікам за скоєне може загрожувати довічне ув’язнення.

Читайте також