На Хмельниччині затримали розбійника, який напав на жительку Рівненщини у власному домі

Поліцейські затримали розбійника, який учора, третього листопада, у селі Велика Омеляна, напав на 51-річну місцеву мешканку. 

Як було встановлено, близько 09:30 жінка у себе на подвір’ї займалася домашнім господарством. Коли зайшла в будинок, то побачила, що в її речах нишпорить невідомий. Зловмисник відштовхнув господиню та наніс їй численні удари руками та ногами. Після цього погрожував предметом, схожим на пістолет та вимагав гроші. Жінка віддала йому тисячу гривень та банківську картку, назвавши пін-код.

Потерпіла подзвонила сину, який викликав медиків та поліцію. У жінки діагностували закриту черепно-мозкову травму, численні забої спини та поясниці, гематоми обличчя та голови. Після надання допомоги жінку відпустили додому. 

У поліції зазначили, що нападник приїхав на автомобілі «Ford», номерні знаки якого допомогли встановити камери відеоспостереження. Аби його затримати, в області ввели план "Перехват". Як встановили правоохоронці, зловмисник може перебувати у Шепетівському районі. За наданим орієнтуванням, хмельницькі поліцейські поблизу села Климентовичі затримали 43-річного жителя села Здовбиця Рівненського району.

Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, готується підозра у вчиненні розбійного нападу та обрання запобіжного заходу. Автомобіль слідчі вилучили. 

Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі. 

Читайте також