На Кореччині попрощались із 38-річним полеглим воїном

Учора у селі Дивень на Кореччині прощалися із загиблим захисником Олександром Ліскевичем. Про це повідомляє Вісник Кореччини.

Олександр Ліскевич народився та проживав у Дивні. Навчався у Дивенській школі, згодом – у Великомежиріцькій. До лав Збройних Сил України був призваний у березні. Трагічно загинув 28 червня під час виконання бойового завдання на сході нашої держави. Захисникові було 38 років.

Віддати останню шану воїну прибули рідні та друзі, військові, керівники громади, області, представники військкомату, односельці. 

Квітами встелили останню путь військового від домівки до церкви.

Чин відспівування полеглого Героя звершив благочинний ІІ-го Корецького благочиння протоієрей Микола Шевчук у співслужінні духовенства у Свято-Іоанно-Богословському храмі.

«Сьогодні велике горе у нашій державі. Тяжко усвідомити, що новопреставленого Олександра вже нема з нами, але він залишиться у нашій пам’яті як воїн, як захисник нашої Батьківщини. Не можна втамувати ні біль, ні горе рідних та близьких. Низький уклін батькам за сина. Він виконав свій обов’язок сповна, віддав своє життя за нас із вами, за нашу державу. І сьогодні ми зобов’язані молитися за нього, щоб Господь упокоїв його душу у Царстві Небеснім», – зазначив отець Микола.

Поховали воїна на місцевому кладовищі.

Осиротіли батьки, втративши другого сина, без чоловіка й батька лишилися дружина та діти.

Читайте також