На Костопільщині попрощаються із гранатометником, який поліг біля Бахмута

У Костопільській громаді попрощаються із загиблим земляком Антонцем Юрієм Олександровичем, який поліг на Донеччині.

Повідомляють у Костопільській міській раді.

Юрій Антонець народився 10 жовтня 1976 року в селі Рокитне, що на Костопільщині. Навчався у Пісківській школі. Згодом вступив до професійно-технічного училища №14 м.Костопіль, де здобув професію слюсаря. Юрій Антонець працював на виробництві пам’ятників. Мав і улюблену справу: ремонтував побутову техніку. Також йому подобалося столярство.

Цього року Юрія призвали на службу. Він був гранатометником десантно-штурмового відділення, захищав українську державу поблизу Бахмута. На жаль, військовий загинув 5 серпня на Донеччині. Вдома на нього чекали матір та 21-річний син.

«Пам’ятаємо його спокійним, завжди врівноваженим та готовим допомогти за будь-яких обставин. Він був усміхненим, веселим.. Світла пам’ять.. Нам ніколи не забути і не пробачити ворогу його загибель», – розповідає родина Юрія.

Прощання з воїном відбудеться 8 серпня за графіком:

  • 09:50 — в'їзд кортежу із тілом героя у місто Костопіль. Маршрут: вул. Рівненська – вул. Нова.
  • 10:00 — чин похорону у соборі святих апостолів Петра і Павла ПЦУ. По завершенню відбудеться піша хода до майдану Т.Г. Шевченка. Після загальноміського прощання кортеж прямує в село Рокитне, де воїна поховають.

Читайте також