На Львівщині скажений пес покусав чотирьох людей

В одному з населених пунктів на Львівщині домашній пес покусав чотирьох людей. Наступного дня тварина померла і експертиза показала, що собака був хворий на сказ. Потерплі відразу звернулися по допомогу до лікаря і отримують відповідне лікування.

Про це повідомив голова Львівської ЛОВА Максим Козицький.

«В одному з населених пунктів Городоцької територіальної запровадили карантинні обмеження. Це вимушені заходи через те, що виявили сказ у домашньої собаки. Троє осіб могли інфікуватись вірусом через укуси, подряпини, ослинення від тварини. Їм рекомендували звернутись до медичних закладів для проведення антирабічної вакцинації»,

Як пише Zaxid.net, лікар-епідеміолог Львівського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України Ірина Фесенко повідомила, що покуси, подряпани і ослинення отримали четверо осіб.

«Господар собаки розповів, що вівчар завжди був у вольєрі. Його випускали погуляти лише на подвір’я і він нібито не контактував з іншими тваринами. Господар помітив, що з собакою щось не так і хотів відвезти його до ветеринара на перевірку. Коли він випускав пса із вольєра, той покусав його», – каже Ірина Фесенко.

 

 

 

 

Читайте також