На об'їзній Рівного п'яний водій спричинив ДТП (ФОТО)

Учора, у вівторок, 19 листопада, вночі близько першої години неподалік Рівного на міжнародній автотрасі «Київ-Чоп» біля селища Квасилова трапилась ДТП.

За інформацією пресслужби патрульної поліції Рівненської області, легковий автомобіль "Skoda", за кермом якого перебував 21-річний водій, під час обгону зіткнувся з легковим автомобілем "Volkswagen", що їхав у попутному напрямку.

Внаслідок цієї автопригоди ніхто не постраждав, а автівки отримали ушкодження.

Крім того, патрульні, які прибули на місце аварії, під час розмови з водіями помітили у винуватця ДТП - водія "Шкоди" - явні ознаки алкогольного сп’яніння. Тому копи на місці освідували його за допомогою газоаналізатора Drager, який показав, що у його крові було аж 2,52 проміле алкоголю при допустимих 0,2.

Так, на п'яного водія поліцейські винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП та склали протоколи за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння) та за ст.124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів). Іншу постанову також склали і на водія "Фольксвагена" через те, що у нього не було поліса обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності (ч.1 ст.126 КУпАП).

 

Читайте також