На одному з найбільших підприємств Рівного передавали дрони

На виробництві Рівненського Льонокомбінату секретар Рівнеради Віктор Шакирзян спільно з працівниками підприємства передали більше десятка дронів для 8 військових частин.

За словами Віктора Шакирзяна, дрони і надалі передаватимуть спільно з рівнянами, оскільки завдяки їхній праці - наповнюється міський бюджет, за кошти якого є можливість купувати та передавати дрони українським захисникам та підтримувати Збройні сили України”.

“Цього разу ми передаємо дрони на виробництві Рівненського Льонокомбінату. Це найпотужніший та найуспішніший комбінат легкої промисловості, що стабільно працює та розвивається. Він є одним з найбільших платників податків нашої громади. І саме тому, цього разу ми передаємо дрони з працівниками саме цього підприємства. Щира подяка усім робітникам за їхню невтомну працю та внесок у нашу перемогу. Дякуємо нашим захисникам, завдяки яким ми маємо можливість жити, працювати та підтримувати нашу армію усім необхідним. Сьогодні наше пріоритетне завдання - підтримка Збройних Сил України. Я переконаний, що такі спільні зусилля місцевої влади, підприємців та військових - наближатимуть перемогу України”, - зазначив Віктор Шакирзян.

Дрони отримали: розвідники, 110 бригада територіальної оборони, 23 окремий батальйон безпілотних авіаційних комплексів, Національна Академія Державної служби України ім. Богдана Хмельницького (відділення повітряної розвідки), Державна прикордонна служба України.

Нещодавно, Рівне оголосило чергову закупівлю дронів для ЗСУ. Цього разу мова йде про закупівлю 47 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Thermal та додаткових акумуляторів до них. Для цього оголосили тендер на 10 мільйонів гривень. Аукціон відбудеться 26 квітня, тож наразі триває прийом тендерних пропозицій. Це вже сьома закупівля квадрокоптерів за кошти міського бюджету. Планується поставка іще 200 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro та додаткових акумуляторів для них.