На передову поїде ще один автомобіль від "Рівнегазу"

У "Рівнегазі" придбали ще один автомобіль для Збройних Сил України, який відправили на запорізький напрямок.

Про це повідомляють на фейсбук сторінці "Рівнегазу".

Військові 55 полку зв’язку отримали від газовиків автомобіль Nissan Navara. Його придбали завдяки перерахуванню одноденного заробітку працівників газової компанії. Ключі від автомобіля вручив голова АТ «Рівнегаз» Павло Козюк разом з побажаннями якнайшвидшої перемоги і щасливого повернення українських захисників додому.

В свою чергу, представники полку зв’язку вручили колективу АТ «Рівнегаз» подяку і пам’ятний сувенір.

«Те, що ви робите – надзвичайно важливо. Бо сьогодні воюють не лише ЗСУ, воює за волю та незалежність вся Україна і весь народ. І в нас просто немає іншого виходу, як перемогти. Щиро дякуємо всім вам.» – зазначив заступник командира частини, підполковник Віктор Коліда.

Керівниця Го «Рівне-ТАКМЕД», волонтерка Тетяна Воронцова, яка власноруч привезла авто із закордону, подякувала працівникам газової компанії і зазначила:

"Це дуже важлива підтримка захисників на передовій, а малюнки, які ви передаєте, українські воїни зберігають під бронежилетами і вони по-особливому зігрівають їхні серця, бо це зв'язок із рідною домівкою."

Окрім того, військовим, які сьогодні в лавах ЗСУ захищають Україну, газовики традиційно передали необхідне спорядження, бензогенератор, акумулятор для зарядки, сонячні батареї, маскувальні сітки та найтепліше – малюнки дітей із словами підтримки та щирими побажаннями найшвидшої перемоги.

Позашляховик від газовиків вже найближчим часом попрямує у бойовий підрозділ на запорізькому напрямку. Слід зазначити, що це вже 15 автівка, яку газовики відправили на передову.

Читайте також