На підприємство на Рівненщині не допустили екоінспекцію

Фото - Державна екологічна інспекція Поліського округу

3 березня інспекторів Державної екологічної інспекції було не допустили до планової перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства підприємством ПП «Агро-Експрес-Сервіс» в селі Новоукраїнка Млинівського району. У екоінспекції Поліського регіону зазначають, що перевірка повинні була розпочатись 2 березня і тривати до 13.

«З пояснень представника ПП «Агро-Експрес-Сервіс», відмова полягає у порушенні Державною екологічною інспекцією Поліського округу вимоги ч 4 ст.5 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) в сфері господарської діяльності». Тобто, підприємство мотивувало даний недопуск тим, що повідомлення про перевірку їм не надходило», - йдеться у повідомленні інспекції.

Зазначається, що рекомендований лист про перевірку ПП «Агро-Експрес-Сервіс» інспекцією був надісланий вчасно, згідно встановлених законодавством термінів.

На місце події було викликано представників Млинівського відділення ГУНП в Рівненській області, у присутності яких було складено акт про недопуск для проведенні планової перевірки.

Читайте також