На півночі Рівненщини школярі оновили та розмалювали стелу при в`їзді до села

У селі Дібрівськ на Зарічненщині школярі відреставрували стелу при в'їзді до населеного пункту.

У рамках реалізації Програми національного виховання в закладах освіти Рівненщини на 2020-2025 роки учнівське самоврядування долучилося до реалізації проєкту "Держава починається з тебе", реставрували знак села Дібрівськ розписавши в українському стилі.

"Адже українська вишиванка – це код цілої нації. Її зображення якнайкраще втілює українську культуру та самобутність. Вона настільки популярна в нашій країні, що нею заведено прикрашати не тільки одяг, а й численні архітектурні об’єкти.

Відновлення знака відбувалося з надією на відновлення всієї України.Працювали гуртом:і дорослі,і діти. Національний орнамент,кожну букву вимальовували з душею, адже для кожного ліцеїста важливо, щоб знак мав гарний естетичний вигляд, так як це обличчя села та жителів в цілому. Українці завжди вирізнялися створенням затишку і краси довкола себе, навіть якщо це стосується звичних речей. Ось так, власне, і із знаком в Дібрівську. Тепер на ньому "вишитий національний орнамент". Словом, все, що тішить погляд українців. Щиро дякуємо старості села Ользі Володимирівні, яка посприяла у закупівлі всіх необхідних матеріалів", - написала у мережі Валентина Смаглюк.

Читайте також