На Покрову відсвяткували 9 років мікрорайону

Житловий комплекс “На Щасливому” відсвяткував свій дев’ятий рік народження. Для гостей свята підготували стильні фотозони, багато смаколиків та чудові виступи від відомих артистів Рівненщини. Крім цього організатори по-справжньому дивували рівнян - як саме дізнавайтеся далі.

Розпочали святкування дня народження житлового комплексу традиційно, з святкового молебню біля каплиці Діви Марії. Після цього усі охочі могли взяти участь у зйомці телевізійного шоу “Караоке На Щасливому”. З дітками на святі працювали аніматори в унікальних костюмах їхніх улюблених персонажів. Директорка першого приватного дитячого садочка у Рівному «Baby Land» Ірина Петрик-Щокова, говорить, що вже вдев’яте святкує День народження житлового комплексу та радіє, що з кожним роком тут стає все більше людей.

«Сьогодні я представляю весь колектив “BabyLand”. Ми вітаємо всіх людей, всіх рівнян, всіх жителів “На Щасливому” зі святом Покрови. Завдяки Покрові, ми сьогодні маємо таке прекрасне свято як День народження «Щасливого». Надзвичайно раді, що з кожним роком нас стає все більше і більше. Що таке щастя? Для кожного щастя – це щось своє. Для мене через професію - це радісні посмішки людей, радісні обличчя батьків. Здоров’я близьких та рідних. Хочу побажати кожному з Вас, щоб у Вашому житті було багато щастя. Того щастя, якого Ви хочете самі. А для тих людей, які роблять «Щасливе» щасливим, хочеться побажати ще більше ідей, ще більше креативу і сили та здоров’я, щоб можна було це реалізувати. Адже щасливо жити – «На Щасливому», - каже директорка “BabyLand” Ірина Петрик-Щокова.

На святі було чимало крутих фотозон та повітряна куля, на якій був зображений чи не найбільший герб України. Рівняни зізнаються - святом задоволені, адже такі емоції у непростий період потрібні були давно:

“Ми щасливі, що ми мешканці “Щасливого”. Свято - суперове, нам дуже подобається сама атмосфера, вона тут домашня”, - розповідає гостя свята.

Нам дуже подобається жити і відпочивати “На Щасливому”. Наше свято Покрови, це вже багаторічна традиція, але мені подобається те що кожним роком нас все більше-більше щасливих людей”, - зазначила рівнянка.

“Свято супер, напевно, найбільше, що було “На Щасливому”. Я хочу всіх привітати з Днем захисника, з Днем Покрови Божої Матері та з днем народження наш житловий комплекс. Цей місяць такий важкий - це така віддушина для всіх. Дуже дякую забудовнику, що влаштовує мешканцям і всім таке свято”, - зізнається рівнянка.

Долучився до вітань з Днем народження житлового комплексу і кандидат на посаду міського голови, керівник політичної партії «Рівне Разом» Рівного Віктор Шакирзян.

«Хочу привітати з Днем захисника України, зі святом Покрови. Побажати усім міцного здоров’я, хорошого настрою та позитиву. Насправді, у нас ще є також одне свято - це дев’ять років «На Щасливому», тому такому району треба рости і показувати, яким має бути Рівне. Це зразковий район і так повинні виглядати усі райони нашого міста. Дякую всім Вам, бажаю позитиву і всього найкращого, - зазначив голова політичної партії «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

Завершилось свято яскраво та різнобарвно - запуском феєрверків. До слова, свято організували з дотриманням усіх карантинних норм. Захід відбувся на вулиці, просто неба. Локацію святкування розділили на три: перша - біля нового ТРЦ, друга - в парку та третя біля каплички. Волонтери роздавали усім захисні маски та постійно нагадували про дотримання дистанції.

 

* передвиборча агітація

Читайте також