На природі з комфортом: Villa Park пропонує затишний відпочинок неподалік Рівного

За вікном чудова погода, тому аби не сидіти у квартирах все більше людей їдуть за місто на відпочинок. Чудово провести вікенд можна неподалік Рівного – на базі відпочинку " Villa Park".

Комплекс розташований серед мальовничої природи Рівненського району, а поруч – власна водойма. Невимушена атмосфера, відчуття свободи, максимальне розслаблення та оздоровлення – те, що чекає кожного на такому відпочинку.

Для своїх гостей Villa Park пропонує просторі альтанки, які стануть чудовим місцем для посиденьок із друзями. Тут є місця для барбекю, тож відпочинок буде ще й смачним.

Для охочих залишитись на декілька днів на природі можна зняти в оренду будинок або ж номер. Будьте впевнені – Ваш ранок прикрасить спів птахів і прогулянка на свіжому повітрі.

Помешкання виготовлені з екологічно чистої продукції, що подарує Вам не лише незабутні враження, чудову атмосферу, але й стане гарною фотолокацією. Це саме те місце, де можна організувати святкування для великої компанії друзів, зіграти більярд і просто відпочити від міського шуму.

На території бази відпочинку є також і лазня із басейномрайське місце для релаксу. Тут можна забути про всі проблеми і розслабитись, відчути гармонію та неймовірну енергію, яка наповнить вас для нових звершень.

Територія бази відпочинку «Villa Park» закрита від потрапляння сторонніх осіб, тож цілком безпечна. Відвідувачі можуть відпускати дітей гратись на майданчику і не хвилюватись.

База відпочинку Villa Park знаходиться у селі Решуцьк, вулиця Пляжна, 25 ( заїзд через село Ходоси).

Замовити будинок чи альтанку можна за номером телефону: 0975059493.

*на правах реклами.

Читайте також