На "Рівнеазоті" відбулись навчання, під час яких ліквідовували умовний викид аміаку

На «Рівнеазоті» відбулися спеціальні об'єктові навчання, під час яких ліквідували умовний викид аміаку.

Про це повідомляють у Городоцькій сільській раді. 

На території хімічного гіганта України ПАТ «Рівнеазот» 5 та 6 жовтня відбулися планові спеціальні об'єктові навчання з питань цивільного захисту.

Під час навчань було відпрацьовано дії керівного складу підприємства та фахівців, діяльність яких пов'язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту при виникненні виробничої аварії з виливом (викидом) небезпечних хімічних речовин, або аварії, яка сталася у наслідок воєнних дій. Проведення заходів з ліквідації наслідків аварійної ситуації.

У навчанні були задіяні головні спеціалісти підприємства (штаб з ліквідації надзвичайної ситуації), штатні аварійно-рятувальні формування у складі: диспетчерська служба, аварійно-рятувальний загін (газорятувальна та пожежно-рятувальна команди), швидка медична допомога, служба охорони. Взяли участь у навчанні і представники Городоцької територіальної громади Сергій Сайко, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів та начальник з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи сільської ради Микола Кочура.

«У ході проведення навчання аварійно-рятувальні формування підприємства показали високі професійні навички під час ліквідації надзвичайної ситуації та її наслідків. Поставлена мета навчання досягнута.» – зазначив заступник Голови Правління, головний інженер Володимир Коваленко підсумовуючи проведені навчання.

Читайте також