На Рівненщині 10 жінок отримали звання мати-героїня

http://oblrada.rv.ua

Голова обласної ради Олександр Данильчук взяв участь в урочистостях з нагоди Міжнародного жіночого дня, які відбулися у Костопільському районному будинку культури. Вітали представниць підприємств, установ, організацій та бізнесу керівники району, обласні депутати, творчі колективи.

Окремі слова вдячності звучали на адресу мам та дружин учасників АТО, а також тих, хто сьогодні бере участь в операції об’єднаних сил на Сході України.

З нагоди Свята весни 10 жінкам вручили посвідчення «Мати-героїня». Квітами їх символічно привітали вихованці Костопільського будинку дитячої творчості.

Голова обласної ради Олександр Данильчук разом з керівниками міста, району, а також депутатами обласної ради Русланом Потапчуком та Василем Кльопом привітали усіх жінок Костопільщини зі Святом Жінки, Матері, Доньки. Окрім теплих слів, подарували квіти, вручили Почесні грамоти та відзнаки від обласної та районної влади. Загалом, нагороди отримали 34 представниці різних сфер життя: освітянки, медики, культурні діячки, працівниці органів влади, військові.

А от святкову атмосферу створили творчі колективи Гощанського будинку культури, які приїхали до Костополя на запрошення керівництва району. Це, зокрема, народний аматорський інструментальний ансамбль «Колорит», який після кожного виступу зривав бурхливі овації глядацької зали.

За інформацією прес-служби Рівненської облради

Читайте також