На Рівненщині активіст побився з заступником мера (ВІДЕО)

Вчора, у вівторок, 21 липня, на Рівненщині у місті Костополі на вулиці Грушевського виникла бійка між 34-річним чиновником, першим заступником міського голови Костополя Андрієм Ткачуком та 47-річним мешканцем с.Корчів'я Костопільського району, громадським активістом-волонтером, засновником Костопільського куріню МГО "Козацтво Запорозьке" Олександром Вірчиком. Про інцидент до поліції повідомили очевидці, які також згодом оприлюднили відео, як це було.

За інформацією правоохоронців, з'ясувалося, що бійку розпочав активіст, який першим вдарив кулаком чиновника в обличчя. Відомо також, що ці чоловіки вже давно конфліктують між собою. Вчора ж чергова така сварка завершилася рукоприкладством. Як подейкують мешканці Костополя, вони обидва є потенційними майбутніми кандидатами на пост міського голови Костополя, вибори якого відбудуться вже цієї осені.

Заступник мера Костополя написав у поліцію заяву про побиття. За цим фактом розпочали досудове розслідування в рамках кримінального провадження, яке відкрили за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження). Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Сам Андрій Ткачук пов'язує цей інцидент зі своєї політичною діяльністю:

- Замовна кампанія проти мене розпочалась дуже активно.  Шкодую, що не  стримав емоцій та піддався на провокації псевдоактивістів, – прокоментував він.

Читайте також