На Рівненщині чоловік хотів "вирішити питання" з мотопомпою за 2 тисячі гривень

На Рівненщині з метою повернення мотопомпи до поліцейського звернувся власник і запропонував хабар.

Про це повідомляють у Поліції Рівненщини.

Вчора до поліцейської станції Володимерецького району звернувся 34-річний житель Рафалівки аби "вирішити питання" з мотопомпою. Чоловік запропонував поліцейському 1000 гривень аби той посприяв поверненню помпи, проте після попереджень про кримінальну відповідальність чоловік додав ще тисячу гривень та зауважив, що сума буде більшою після повернення знаряддя для видобутку бурштину.

Додамо, що 8 вересня співробітники Вараського РВП задокументували незаконну діяльність 34-річного жителя Рафалівки щодо видобутку бурштину-сирцю в урочищі неподалік села Мульчиці. Обладнання, а саме — мотопомпу та пожежні рукави поліцейські вилучили. За цим фактом слідчі вже повідомили йому про підозру за частиною 1 статті 240-1 КК України.

Також учора, 22 вересня, дві тисячі гривень намагався уникнути адмвідповідальності 20-річний водій автомобіля «Opel», якого о 19:45 у селі Вежиця зупинили інспектори СРПП відділення №2 (смт Рокитне) за порушення правил дорожнього руху. Грошові кошти молодик пропонував поліцейським під час складання адмінматеріалів за ч. 5, ст. 121, ч. 1, 2 ст. 126 КУпАП.

Слідчі територіальних підрозділів за обома фактами внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 КК України. Досудове розслідування триває.

Читайте також