На Рівненщині чоловік може піти за грати на 12 років за напад на старенького

Слідчі Сарненського відділу поліції скерували до суду кримінальне провадження по обвинуваченню 35-річного місцевого жителя за вчинення розбою, поєднаного із проникненням у житло, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, до помешкання 61-річного сарненчанина восьмого березня, близько 16 години вдерся невідомий. Зловмисник наніс господарю будинку кілька ударів кулаком в обличчя та почав вимагати гроші. Після цього відібрав у нього гаманець із понад 10 тисячами гривень і 450 доларами США та кинувся тікати.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники відділу кримінальної поліції Сарненського відділу встановили особу зловмисника. Ним виявився 35-річний місцевий мешканець. Його розшукали за місцем проживання, де і виявили викрадені кошти.

Слідчі затримали чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, повідомили про підозру у вчиненні розбою, поєднаного із проникненням у житло, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Днями слідчі скерували кримінальне провадження з обвинувальним актом до суду, який визначить міру покарання 35-річному сарненчанину. Відповідно до санкції статті йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також