На Рівненщині чоловік не лише обікрав магазин, а й влаштував собі там вечерю із шампанським

У ніч з 22 на 23 березня на Рівненщині у селі Вельбівно Острозького району невідомий проник в місцевий магазин, розбивши вікно, та обікрав його. 

Як повідомляють у поліції, зловмисник не лише захопив з собою продукти, а й повечеряв у магазині та розпив там шампанське, адже на місці злочину він залишив відкриті порожні консервні банки, пляшки з-під ігристого та недоїдки. Після цього прихопив з собою ще алкоголь, цигарки та оселедця.

Правоохоронцям вдалося швидко встановити особу злодія. Ним виявився 34-річний мешканець сусіднього села Сіянці. До слова, додому чоловік не пішов, а вирішив перечекати у покинутому будинку в Вельбівному. Саме там, поки він спав, злочинця застали поліцейські. Біля нього лежав пакет із усім викраденим. Загальну суму завданого збитку наразі встановлюють.

З'ясувалося, що цей чоловік раніше вже неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі за майнові злочини. Крім того, у поліції також встановлюють його причетність до ще однієї крадіжки. Тож його затримали, і зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування  за частиною 3 статті 185 ККУ (крадіжка із проникненням). Зараз вирішують питання про повідомлення йому про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Читайте також