На Рівненщині чоловік порізав товариша штрик-ножем

https://rv.npu.gov.ua

Конфлікт двох товаришів закінчився для 52-річного рівнянина лікарняним ліжком. Поліцейські затримали нападника і помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

Правоохоронці встановили, що п’ятого грудня на вулиці Присадибна у Рівному компанія у помешканні одного з товаришів розпивала алкогольні напої. За столом між двома чоловіками виникла суперечка, з'ясовувати стосунки вони вийшли на вулицю. Біля будинку 46-річний уродженець Луганської область дістав із кишені штрик-ніж, який носив із собою, та наніс ним удар 52-річному рівнянину. 

Швидку медичну допомогу викликали очевидці події, які вийшли на вулицю і побачили закривавленого чоловіка. Потерпілого госпіталізували в торакальне відділення лікарні, де після оперативного втручання його життю нічого не загрожує. Медики діагностували у нього проникаюче поранення грудної клітки і легені. 

Екіпаж поліції ТОР затримав підозрюваного у вчиненні злочину в будинку на вулиці Польова, де той тимчасово проживає. 

Слідчі Рівненського відділу поліції затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Нині підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Поліцейські готують клопотання до суду про обрання запобіжного заходу. 

Санкція інкримінованої чоловіку статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також