На Рівненщині чоловік тікав від поліції з 4 кг бурштину у пакеті (ФОТО)

Вчора, 13 лютого, вночі працівники патрульної поліції міста Сарн на вулиці Бєлгородській помітили автомобіль марки "Fiat Scudo" з неосвітленим номерним знаком в темну пору доби. На підставі цього вони і зупинили автівку, аби поспілкуватися з водієм.

Втім, після того, як транспортний засіб зупинився, з салону авто вибіг пасажир з пакетом чорного кольору в руках. Патрульні одразу кинулися навздогін 26-річного чоловіка. Втікаючи, він викинув з рук пакет, з якого розсипалося каміння, ззовні схоже на сирець бурштину. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Загальна вага коштовного каміння становить близько 4 кг. Його вилучили і направили для проведення експертизи. Проводяться подальші слідчі дії з метою документування протиправної діяльності осіб, пов’язаної із незаконними операціями із бурштином.

Сарненською місцевою прокуратурою Рівненської області розпочато здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні за ст.198 КК України за фактом придбання або збуту майна, здобутого завідомо злочинним шляхом.

Читайте також