На Рівненщині чоловіка вбили кухонним ножем

фото ілюстративне

Днями 59-річний житель селища Мізоч Здолбунівського району за місцем проживання товариша виявив його без ознак життя.

Працівникам слідчо-оперативної групи, які прибули на місце, чоловік розповів, що увечері він разом з 38-річним місцевим жителем розпивали спиртні напої. Через деякий час гість пішов у справах, а коли повернувся – виявив господаря будинку мертвим. Також біля загиблого на підлозі лежав кухонний ніж.

Під час огляду тіла загиблого експерти виявили у нього колото-різане проникаюче поранення грудної клітки.

Проведеними першочерговими слідчими та розшуковими заходами працівники Здолбунівського відділення поліції встановили, що до злочину причетний саме товариш загиблого, який запевняв поліцейських у своїй непричетності.

Навівши достатньо доказів вини 59-річного жителя Мізоча, уродженця Запоріжжя, той зізнався у скоєному. Чоловік розповів правоохоронцям, що того вечора під час застілля між чоловіками виник конфлікт, під час якого гість схопив кухонний ніж та вдарив ним господарю у груди.

"Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання Рівного,— повідомив начальник Здолбунівського відділення поліції Сергій Криса. — Жителю Мізоча повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою".

Відповідно до санкції статті зловмиснику загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також