На Рівненщині чоловіка жорстоко побили

фото ілюстративне

10 лютого на Рівненщині у селі Маща Костопільського району близько першої ночі побили місцевого 44-річного місцевого мешканця. До поліції про інцидент повідомили працівники "швидкої", які госпіталізували чоловіка з важкими травмами голови.

За інформацією правоохоронців, потерпілого рукою в обличчя вдарив 27-річний його знайомий після конфлікту, що виник під час спільного застілля разом із ще одним чоловіком. Від нанесеного удару чоловік впав і вдарився об бильце ліжка. Після інциденту знайомі привели чоловіка до тями та відправили додому. Проте дорогою він знову втратив свідомість, де його посеред вулиці знайшли місцеві жителі та викликали медиків.

У потерпілого діагностували важку черепно-мозкову травму, перелом кісток склепіння черепа, забої головного мозку та важке алкогольне сп’яніння. Наразі він перебуває у реанімації без свідомості.

Сам зловмисник через надмірну дозу алкоголю не пам’ятає, чому виник конфлікт. До речі, він уже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин, втім, тоді йому вдалося відбутися умовним покаранням.

У поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). 27-річному молодику, який наніс удар, вже повідомили про підозру. Наразі правоохоронці вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також