На Рівненщині дадуть стипендії обдарованим особам з інвалідністю

фото ілюстративне

Cтипендії голови Рівненської обласної державної адміністрації та голови Рівненської обласної ради обдарованим та соціально активним особам з інвалідністю

Департаментом соціального захисту населення Рівненської обласної державної адміністрації проводиться прийом документів для визначення претендентів на отримання стипендій голови Рівненської обласної державної адміністрації та голови Рівненської обласної ради обдарованим та соціально активним особам з інвалідністю (рішення Рівненської обласної ради від 06 вересня 2017 року № 698 «Про затвердження Положення про комісію з призначення стипендій голови Рівненської обласної державної адміністрації та голови Рівненської обласної ради обдарованим та соціально активним особам з інвалідністю» (із змінами внесеними рішенням Рівненської обласної ради від 16 березня 2018 року № 901)).

Висунення кандидатур на отримання стипендій здійснюється обласними громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю, що зареєстровані та діють у Рівненській області.

Пакет документів подається до 01 листопада 2018 року за адресою: вул. Словацького, 1, м. Рівне, Рівненська область, 33028 (контактна особа: головний спеціаліст відділу соціального обслуговування населення департаменту соціального захисту населення Рівненської облдержадміністрації Панова Ольга Степанівна, 26 08 84)

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також