На Рівненщині дистанційно працюють чотири навчальні заклади

У Дубно сьогодні відновили навчання у школах. За словами першого заступника голови Рівненської ОДА Сергія Подоліна, в області наразі чотири школи проводять навчання у дистанційній формі.

"Сьогодні у місті Дубно відновили навчальний процес. Учні цього міста наразі знаходяться у навчальних закладах. Я спілкувався з мером міста паном Антонюком. Заклади відкрились і було проведено згідно санітарних вимог невеликі лінійки - це перші і одинадцяті класи. Всього в Дубно відкрилось вісім шкіл і одна приватна. Також там є вище художнє професійно-технічне училище - там також слухачі почали відвідувати навчання", - повідомляє чиновник.

За словами пана Подоліна, окремі школи тимчасово припинили роботу через високий рівень захворюваності.

"У нас в області, за оперативними даними, не працює, а проводить навчання за дистанційною формою чотири навчальних заклади. Це одна школа у Дубровицькому районі, школа в Бабинській ОТГ, школа у Підлозькій ОТГ, школа в Шпанівській ОТГ. Учні і колектив цих закладів знаходяться на самоізоляції. Ми повинні були прийняти таке рішення, тому що там була висока захворюваність на коронавірус після того, як почався навчальний процес. Взагалі, сьогодні освітянські заклади працюють в штатному режимі. Ми неодноразово спілкувалися з керівниками закладів про засоби захисту та дезінфекції", - додав Сергій Подолін. 

Читайте також