На Рівненщині дівчину в комі привезли в лікарню після того, як вона випила вина

Фото з відкритих джерел, ілюстративне фото.

Мешканка Березнівщини ухилялась від виконання батьківських обов`язків щодо виховання неповнолітньої дочки – до такого висновку дійшов суд після розгляду справи.

Дівчина розпивала алкогольні напої, після чого її доставили в Березнівську центральну районну лікарню із діагнозом: кома неясного генезу.

На матір склали адміністративний матеріал за невиконання батьківських обов’язків.

У судовому засіданні, під час якого розглядали ймовірність притягнення жінки до відповідальності, вона щиро розкаялась у вчиненому. Вона просила звільнити її від сплати судового збору у зв`язку зі скрутним матеріальним становищем, оскільки має на утриманні 10 дітей.

Сама ж дівчина пояснила, що того дня вона разом із однокласниками святкувала у кафе. Там вони придбали спиртне, вона випили трішки вина і відчула себе недобре, а згодом її стан погіршився та їй викликали «швидку».

Суд визнав матір винною в ухилянні від виконання батьківських обов`язків щодо виховання неповнолітньої дочки та призначив штраф у розмірі 850 гривень, а також звільнив від сплати судового збору.

Раніше ми повідомляли про те, що схожа ситуація була на Кореччині. Там у міську лікарню із алкогольним отруєнням і побитою головою потрапив 17-річний юнак. 

На дідуся, який саме перебував у медзакладі, правоохоронці склали адміністративний протокол за неналежно виконував свої опікунські обов`язки відносно свого онука.

Читайте також